Program


Az utolsó csepp

Az utolsó csepp

„Augusztus, forró nyár. A boncasztalon fiatal lány holtteste fekszik, ajka kékes, illata édeskés. A halál oka mérgezés. Szeptember, szitáló eső. Hazafelé tartó iskolások egy híd alatt fekvő párra lesznek figyelmesek, mindketten halottak. A halál oka mérgezés.”

 több

Ugye emlékeznek még? Könyvében, Bertalan Tamás a közelmúlt rejtélyes haláleseteit ülteti át szépirodalmi környezetbe. A siker elkerülhetetlen. A világ következő best-sellere, nem vitás.

(Könyvkalauz 2011, július)

És most vált biztossá, hogy film is készül a könyvből, épp ezért egy hatalmas meglepetés bulit rendezünk Tamás tiszteletére. Ezért kérünk Benneteket/ Önöket gyertek és ünnepeljetek velünk! Mi már nagyon készülünk, hiszen legalább olyan izgalmas estét kell szereznünk Tamásnak, mint amilyen izgalmakat sorai okoznak számunkra…

Mindenkit szeretettel várunk!

Írta: Blue Duck Arts
Rendezte: Szirmai Melinda

Szereplők:
Bertalan Tamás – Erdei Gergő
Bertalan Attila – Széll Attila
Bertalan Vilmos – Béres Miklós
Bertalan – Kun Annamária – Szakács Zsuzsa / Dömök Edina
Sauer Judit – Szirmai Melinda / Mester Szilvia
Dr. Gémes Orsolya – Szoták Andrea / Molnár Gyöngyi

Amennyiben bármilyen további információra van szüksége az előadásról vagy a jegyvásárlásról, lépjen kapcsolatba velünk az info@gyilkossagavacsoran.hu e-mail címen, vagy a következő telefonszámon: +36309196211.

FONTOS: Kérjük vegetáriánus menü igényét, vagy étel allergiáját legkésőbb 3 nappal a rendezvény előtt jelezze felénk e-mailen.

Pontos érkezést javaslunk, hiszen akár néhány perces késés miatt is “életbevágóan” fontos bizonyítékok, információk maradhatnak örökre rejtve. Érkezés 30 perccel a vacsora kezdete előtt (18:30-19:00 között).

Ajánló


Lackfi János írásai alapján: Netentúli történetek Jegyvásárlás
akár -50%

Egy FÉRFI és egy NŐ hétköznapjait átszövik a történetek és a történet értékű…

Mészáros Piroska saját élményeit osztja meg arról, hogy milyen két lábbal a földön…

Négy bérgyilkos, két lövés. Egy hulla és egy áruló. Számtalan ellenség, egyetlen kérdés:…