7 program


Terike & Irén Jegyvásárlás
13 Esemény
Mozsár Műhely

KV Társulat: Terike & Irén budapesti road movie Kortárs magyar ősbemutató a Mozsár Műhely támogatásával

100 szóban a Város Jegyvásárlás
13 Esemény
Mozsár Műhely

A 100 szóban a város előadás műfajában egy páros strand-up a fővárosról. Nagy Dániel Viktor és Szilágyi Csenge Junior Príma díjas színművészek előadásában szólalnak meg Budapest legjellemzőbb történetei, melyekben a városlakók mind magukra ismerhetnek. A különleges vizuális technikákkal megtámogatott előadást az érdeklődő közönség a Belváros szívében található Mozsár Műhelyben láthatja majd.

Homokember
13 Esemény
Mozsár Műhely

A Független Színművészetért Alapítvány és az Art Cavea színház közös produkciója.

Gyilkosság a vacsorán: Az utolsó csepp Jegyvásárlás
13 Esemény

„Augusztus, forró nyár. A boncasztalon fiatal lány holtteste fekszik, ajka kékes, illata édeskés. A halál oka mérgezés. Szeptember, szitáló eső. Hazafelé tartó iskolások egy híd alatt fekvő párra lesznek figyelmesek, mindketten halottak. A halál oka mérgezés.”

Kortalan Kortárs Jegyvásárlás
13 Esemény
Mozsár Műhely

Felütésként a kortárs szerzők egy témára válogatott szövegeivel játszik három színésznő.

Beszélő levelek - Június Jegyvásárlás
13 Esemény
Mozsár Műhely

Második évadát zárja a népszerű Beszélő levelek előadássorozat, amelynek estjein minden hónapban egy házigazda és hat előadóművész hívja különleges utazásra a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül.

A kétely fátylai Jegyvásárlás
13 Esemény
Harapó Mókus Vendéglő

Gyilkosság a vacsorán,egy a megszokottól eltérő vacsora. Egy hátborzongató bűncselekményt követtek el és csak te segíthetsz megtalálni a tettest.